Uludağ'da kış sert geçiyor: Son 20 yılın rekoru kırıldı! Uludağ'da kış sert geçiyor: Son 20 yılın rekoru kırıldı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde, bir apartmanın otoparkında park halindeki motosiklette çıkan yangın, alevlerin giriş kattaki daireye sıçramasına neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Olay, saat 12.00 sıralarında Kepez ilçesi Kültür Mahallesi 3840 Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartman sakinlerinden birine ait olduğu öğrenilen 07 BAP 479 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Dumanları fark eden apartman sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım talep etti. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, kısa sürede büyüyen alevleri kontrol altına alarak yangını söndürdü.

Yangın nedeniyle motosiklet kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı giriş kattaki dairede ise küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Kültür Mahallesi Muhtarı Hasan Yavaşlar, komşuların hemen yangına müdahale ettiğini ve yangının daha büyük bir felakete yol açmadan kontrol altına alındığını belirtti. Yavaşlar, "Komşular hemen koşmuş, yanında bir araç da varmış. Neredeyse araç da yanıyormuş. İtfaiye zamanında gelip müdahale etmese binanın üst katları yanacakmış neredeyse. Evin içine de sıçramış. Neden çıktığı şu anda belli değil" dedi.

Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA