Polisi ihbar üzerine çağırdılar, gördüklerine şaşırdılar! Polisi ihbar üzerine çağırdılar, gördüklerine şaşırdılar!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Örnek Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde sabah saatlerinde yaşandı. Ali Y. yönetimindeki 07 BZE 299 plakalı kamyonet ile Muammer Ş. tarafından kullanılan 07 BRH 056 plakalı üç tekerlekli motosiklet çarpıştı. Çarpışma sonrası motosikletin altında kalan sürücü, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı.

Kaza anı, çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yapılan incelemede, motosiklet sürücüsünün ehliyetsiz olduğu ve motosikletin sahibine ait olduğu tespit edildi. Trafik ekipleri, sürücüye 18 bin 677 TL, motosiklet sahibine ise aynı miktarda ceza uyguladı. Ayrıca, motosikletin üzerinde dikkat çeken bir yazı yer alıyordu: "İmkansız olan her şey kafamın güzelliğine bakar." Bu yazı, kazaya karışan motosikletin sahibi ve sürücüsüyle ilgili ilginç bir detay olarak gündeme geldi.

Olayın ardından, kazaya karışan kişilere toplamda 37 bin 354 TL'lik para cezası kesildi. Sürücünün sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, hayati bir tehlikesinin olmadığı belirtildi. Trafik güvenliği açısından ehliyetsiz araç kullanımının ve kurallara uymamanın ne kadar riskli olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

Kaynak: İHA