Parfüm Sıkmak Orucu Bozar Mı? Parfüm Sıkmak Orucu Bozar Mı?

Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen Şanlıurfalılar Gecesi, Antalya’nın Karaalioğlu Parkı’nda renkli görüntülere sahne oldu. Akşamın ilk bölümünde, Şanlıurfa’dan gelen Sıra Gecesi ekibi, uzun havalar ve türkülerle katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Şanlıurfa'nın kültürünü Antalya'ya taşımak amacıyla düzenlenen gecede, etkinliğin asıl yıldızı Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Mahmut Tuncer sahne aldı. Sevilen şarkı ve türküleriyle coşku dolu bir atmosfer yaratan Tuncer, şarkı aralarında yaptığı esprilerle de izleyicileri güldürdü. Katılımcılar, Mahmut Tuncer’in türküleriyle halaylar çekip, keyifli anlar yaşadı.

Etkinlik sonunda, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bayram Ali Çeltik, Mahmut Tuncer ve Sıra Gecesi ekibine teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Bu özel gece, Antalya’daki Şanlıurfalılar ve tüm katılımcılar için hafızalardan silinmeyecek bir anı olarak kaldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ