Eskişehir'in farklı ilçelerinde, 28 Şubat 2025 tarihinde planlanan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle çeşitli elektrik kesintileri uygulanacaktır. Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak olan bu çalışmalar, enerji kesintilerine yol açacaktır. Kesintiler, belirtilen saat dilimlerinde farklı mahallelerde etkili olacaktır.
Kesinti Yapılacak Bölgeler ve Saatler:
Tepebaşı İlçesi (10:00 - 13:00)
Şirintepe Mahallesi ve Uluönder Mahallesi'nde belirtilen sokaklar, bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine uğrayacaktır. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda elektrik, belirlenen bitiş saatinden önce verilecektir.
Çifteler İlçesi (09:30 - 17:00)
Çatmapınar, Kadıkuyusu, Osmaniye, Çiftçi, Erbap ve Sakarya mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacaktır.
Han İlçesi (09:30 - 17:00)
İskankuyu Mahallesi'nde yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacaktır.
Sivrihisar İlçesi (09:00 - 17:00)
Yeniköy Mahallesi'nde, geçici kabul eksiklerinin tamamlanması amacıyla yapılan çalışmalar nedeniyle elektrik kesintisi olacaktır. Kesintiden 3. şahıs trafoları da etkilenmektedir.