Anadolu Üniversitesi, 3. Lig’in 20. haftasında, namağlup lider Bursaspor’a deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Zorlu mücadeleye çıkan temsilcimiz, maç boyunca iyi bir performans sergilemesine rağmen, birçok net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maçın ardından teknik direktör İlhan Var, açıklamalarda bulundu.

Var, maçın başından itibaren kafa kafaya bir oyun oynandığını belirterek, "Çok kaçırdık. 2-1 öne de geçebilirdik. Fakat maç, 90'dan sonra koptu ve mağlup olduk" dedi. Buna rağmen, takımının genel durumunun umut verici olduğunu vurgulayan Var, "Play-Off potasındayız ve bu sene Play-Off oynayacağız, kimse merak etmesin. Bursa maçı bizim için bonus maçıydı. Bu maça kadar hedeflediğimiz puanın üstünde bir puan topladık" ifadelerini kullandı.

Gol atarlarsa sevinmeyecekler Gol atarlarsa sevinmeyecekler

Var, diğer rakiplerin sürpriz sonuçlar aldığını ancak kendilerinin de hedeflerinden sapmadığını belirtti. "Kırşehir, Muş'tan puan aldı. Kimse bunu beklemiyordu ama biz de Bursa'ya kaybetmeyi beklemiyorduk. Maçta çok kaçırdık, belki farklı bir sonucu konuşuyor olabilirdik. Ama sağlık olsun. Önümüzdeki maçlarda kazanmaya odaklanacağız. Hedefimiz her zaman Play-Off ve bu ligde Play-Off oynayabilecek 2-3 takım var, biz de onlardan biriyiz" şeklinde konuştu.

Anadolu Üniversitesi, bu yenilgiyi geride bırakıp, Play-Off hedefi doğrultusunda bir sonraki maçlarını kazanarak yoluna devam etmeyi amaçlıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ