Başkan Subaşı, uzun süredir arıza ve onarımlar nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşadığı Karasu hattına yönelik yatırım ve tadilat çalışmalarını içeren ek bütçe talebinin AKP ve MHP’li üyelerin oylarıyla reddedildiğini belirterek tepki gösterdi.

“Hatırlanacağı üzere, Karasu hattında meydana gelen arızalar halkımızı defalarca mağdur etti. Bu hattın iyileştirilmesi için yapılması planlanan yatırımlar ve ekipman yenilemeleri için talep ettiğimiz ek bütçenin reddedilmesi, kamu yararının göz ardı edildiğini göstermektedir,” diyen Subaşı, söz konusu kararın Bilecik halkının sağlıklı ve sürdürülebilir içme suyuna erişimini tehlikeye attığını ifade etti.

Bilecik'teki 57 yıllık evli çift gençlere örnek oluyor Bilecik'teki 57 yıllık evli çift gençlere örnek oluyor

“CHP’li Belediyelerin Dışlanmasını Kabul Etmiyoruz”

Başkan Subaşı açıklamasının devamında, Bilecik Belediyeler Birliği Ücret Tarife Komisyonu’nda CHP’li belediyelere yer verilmemesine de sert tepki gösterdi. “Bilecik’in yüzde 70’i CHP’li belediyelerce yönetilmesine rağmen bu belediyelere komisyonlarda temsil hakkı tanınmaması, adaletsizliktir,” diyen Subaşı, meclis üyesi dağılımındaki dengesizlik ve halkın parasının karşılığını bulmayan hizmetlerin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Tüm engellemelere rağmen halk yararına çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini vurgulayan Subaşı, “Biz Bilecik halkı için çalışmaya, adil, şeffaf ve çözüm odaklı yönetim anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ