Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi Atakent Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, 9 yaşındaki bir öğrenci otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Malhun Hatun İlkokulu önünde karşıya geçmeye çalışan 9 yaşındaki U. B., kontrolsüz bir şekilde yola çıktı. Bu sırada Aydın A. yönetimindeki 26 NY 239 plakalı otomobil, küçük çocuğa çarptı. Kazada yaralanan U. B., çevredeki vatandaşların yardımıyla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kazanın, okul çevresindeki trafik güvenliği konusunda dikkat edilmesi gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bilecik’te  30 yıldır Ramazan topu geleneğini yaşatıyor Bilecik’te 30 yıldır Ramazan topu geleneğini yaşatıyor
Kaynak: HABER MERKEZİ