Dernek kadın kollarına yeni başkan Dernek kadın kollarına yeni başkan

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara ve alkol fiyatlarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Alkol fiyatlarına herhangi bir zam yapılmayacağını belirten Dündar, sigara fiyatlarında ise mart ayında beklenen bir artışa dikkat çekti.

Dündar, yaptığı açıklamada sigara fiyatlarına 5 liralık bir zam geleceğini duyurdu ve mart ayında fiyatların yükselmesini beklediklerini ifade etti. Ancak alkol fiyatlarıyla ilgili herhangi bir değişiklik olacağını belirtmeyen Dündar, bu konuda herhangi bir zammın söz konusu olmadığını söyledi.

Sigara ve alkol ürünlerinin fiyatlarındaki değişiklikler, tüketiciler ve bayiler için önemli bir gündem maddesi oluştururken, sigara kullanıcıları ise mart ayındaki fiyat artışıyla birlikte daha yüksek maliyetlerle karşılaşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ