Antalya’nın Kumluca ilçesinde, doğuştan kalp hastası olan 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi Yusuf Kerem Kocabıyık, dersin bitimine kısa süre kala fenalaşarak hayatını kaybetti. Küçük Yusuf’un ani vefatı, okulda ve ilçede büyük üzüntüye yol açtı.

Olay, Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu’nda dün saat 15.45 sularında meydana geldi. Sınıfta bir anda fenalaşan Yusuf Kerem için öğretmenleri hızla 112 Acil Servis’i aradı. Okula gelen sağlık ekipleri, minik Yusuf’u derhal Kumluca Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Antalya’da inşaat kazasında işçi zemine çakıldı Antalya’da inşaat kazasında işçi zemine çakıldı

Baba Süleyman Kocabıyık, oğlunun doğuştan kalp deliğiyle dünyaya geldiğini ve sürekli doktor gözetiminde yaşadığını belirterek, “Doktorlarımız elinden geleni yaptı. Yaşayabildiği kadar yaşayacaktı ama bu kadar erken gideceğini beklemiyorduk. Acımız tarif edilemez” dedi.

Yusuf Kerem’in ölümü, ailesi başta olmak üzere öğretmenleri ve okul arkadaşlarını yasa boğdu. Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir de hastaneye gelerek aileye destek oldu.

Minik Yusuf’un cenazesi, bugün öğle saatlerinde Kumluca’da toprağa verilecek.

Kaynak: İHA