Bilecik'te öğrencilere güvenlik, yardım ve toplum hizmetleri konularında bilgilendirmelerde bulunan jandarma personeli, öğrencilere jandarma görevlerini ve önemini anlattı.
Ziyarete, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Erbakıcı ve Osmaneli Kaymakamı Abdüssamet Kılıç da katıldı. Etkinlik kapsamında, 36 öğrenciye çeşitli hediyeler takdim edildi. Öğrenciler, hediyelerini İl Jandarma Komutanı Albay Erbakıcı ve Kaymakam Abdüssamet Kılıç’ın ellerinden aldı. Öğrencilerin yüzlerindeki mutluluk ise gözlerden kaçmadı.
Bu anlamlı ziyaret, jandarmanın toplumla kurduğu güçlü bağları pekiştirirken, öğrencilere güvenlik ve yardımlaşma bilincini aşılamayı amaçladı. Ayrıca, bu tür etkinliklerin miniklere toplum hizmetlerinin önemini anlatmada büyük bir rol oynadığı ifade edildi.