Birikimini bankada tutanlar dikkat: Ayda binlerce lira eksik alacaklar Birikimini bankada tutanlar dikkat: Ayda binlerce lira eksik alacaklar

Döviz piyasalarında dalgalanma devam ederken, euro kuru hafif bir artış gösterdi. Euro, 37,3720 TL’den alınırken, 37,3897 TL’den satılıyor. Önceki kapanışına göre %0,11’lik bir yükseliş kaydeden euro, küresel piyasalardaki gelişmelere bağlı olarak hareketliliğini sürdürüyor.

Ekonomistler, euro kurundaki değişimin Avrupa Merkez Bankası’nın para politikaları ve küresel ekonomik verilerle şekilleneceğini belirtiyor. Özellikle faiz kararları, enflasyon verileri ve uluslararası piyasalardaki dalgalanmaların, önümüzdeki süreçte euro’nun yönü üzerinde etkili olacağı ifade ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ