TFF 1. Lig'de 24 Ocak'ta başlayacak ikinci yarı maçları öncesi takımı altyapı teknik adamları nezaretinde bir haftalık Side kampına gönderen Eskişehirspor yönetimi, bir taraftan transfer tahtasını açabilmek için son kozlarını oynarken, diğer taraftan ise yeni teknik adam konusunda görüşmelerini sürdürüyor.
UMUTLAR TÜKENİYOR
Transferin açılması için önlerinde en büyük engelin 9 FIFA dosyası olduğunu belirten Başkan Mustafa Akgören, tüm çabalarına rağmen bu dosyaları çözecek maddi kaynağı elde edemediklerini ve umutlarının neredeyse tükendiğini söyledi.
YERLİ HOCA OLABİLİR
Eldeki mevcut kadroyla ligi tamamlamak zorunda kalabileceklerini de sözlerine ekleyen Akgören, camianın çağrısına kulak verebileceklerini ve Eskişehirli bir teknik adamla çalışabileceklerini söyledi.
YÖNETİM KARAR VERECEK
Akgören, 'Eskişehirspor'da görev yapmak isteyen birçok teknik adam var. Fakat biz tercihimizi bu kez Eskişehirli bir teknik adamdan yana kullanmaya sıcak bakıyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla durumu bir kez daha değerlendireceğiz. En iyi kararı vermeye çalışacağız' dedi.