İlk olarak görev dağılımı gerçekleşirken mevcut kadronun korunması, futbolculara gelen teklifler ve teknik kadro gibi konular görüşüldü.

Gündem bir hayli yoğun
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da bir kez daha Eskişehirspor Başkanlığına seçilen Mehmet Şimşek ve yönetimi bu akşam saatlerinde ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündem maddeleri fazla olduğundan toplantı geç saatlere kadar sürdü. İlk olarak yönetimde görev dağılımı yapılırken, görev dağılımlarının bugün kamuoyu ile paylaşılacağı düşünülüyor.

Kulüp menfaatleri için
Şimşek başkanlığındaki Siyah Kırmızılı yönetim yeni sezon planlanmasını da görüştü. Yönetimin ilk olarak mevcut kadronun korunması için çalışma yapacağı ve futbolculara gelecek tekliflerin de değerlendireceği bilgisi edinildi. Tüm takımı korumayı hedefleyen yönetim gelen tekliflerde ise kulüp menfaatlerine göre kara alacak. Geride kalan süreçte Buğra Çağlıyan takımdan ayrılan isim oldu.

Teknik kadro konuşuldu
Sezonun sona ermesi ile Teknik Direktör Suat Kaya ile de yolları ayrılan yönetim dünkü toplantıda teknik kadro ile ilgili olarak da fikir alış verişi yaptı. Teknik adam konusunda birçok adayın olduğu öğrenilirken, yönetim bu konuda son derece titiz davranıyor. Teknik adamın ilerleyen günlerde belli olacağı düşünülürken yönetimin dün transfer yasağı ve sponsorluk görüşmeleri ile ilgili de fikir alış verişi yaptığı öğrenildi.