Ligin 16.hafta maçında, bugün deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Eskişehirspor zorlu sefere galibiyet parolası ile çıktı.

VAR'DAN GALİBİYET MESAJI
Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, kritik maç öncesi iddialı konuşarak Bursa'dan galibiyetle dönecekleri mesajını verdi.

İKİ MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ
ES TV'de yayınlanan Esspor programına açıklamalarda bulunan teknik adam'Eskişehirspor'u ligde tutacağımızı düşünüyorum. Bursaspor ve Boluspor maçlarını kazanarak devre arasına girmek istiyoruz.

ONLAR FAVORİ GÖZÜKÜYOR
Ligin ikinci yarısında çok iyi bir Eskişehirspor izleyeceksiniz. Bursaspor çok formda. Türkiye'de herkes Bursaspor'un gençlerini konuşuyor ama 3 puan yeşil saha üzerinde kazanılıyor.Onlar favori gibi gözüküyor ama biz de Eskişehirspor'uz.

AZ HATA YAPAN KAZANIR
En az hatayı yapan maçı kazanacak. 3 puan ile döneceğimize inanıyorum. Bursaspor ve Boluspor maçlarından alacağımız sonuçlara göre devre arasında hareket edeceğiz' dedi.

İYİ SONUÇLAR BİZİ ATEŞLER
Transfer yasağının kaldırılması halinde listesinin de hazır olduğunun altını çizen Teknik Direktör İlhan Var, 'A, B, C planlarımız var. İyi sonuçlar bizi ateşler. Aksi halde çok radikal kararlar alabiliriz. Bu durumda yönetimimiz ile konuşup kararları alır ve açıklarız.

ÖNEMLİ OLAN TAHTANIN AÇILMASI
Transfer tahtası açılırsa transfer listemiz hazır. Eskişehirspor'da forma giymek için can atan oyuncular bile var. Önemli olan o tahtanın açılması. İnşallah yönetimimiz verdikleri mücadeleyi kazanırlar. Gece gündüz çalışıyorlar. Gayret gösterdiklerini biliyorum.'