ES ES TARAFTARINA GÜVENİYOR
Lig maratonunda ikinci yarı perdesini Pazar günü sahasında oynayacağı Karacebey Belediyespor karşılaşması ile açacak Eskişehirspor, taraftarına güveniyor.

MAÇA DAVET ETTİLER
Ligde ilk yarı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği rakibi karşısında, bu kez taraftar avantajıyla sahaya çıkacak Eskişehirspor, arma ve renklere gönül veren tüm taraftarları maça davet etti.

YÖNETİM ÇAĞRIDA BULUNDU
Her zamankinden daha fazla taraftar deştiğine ihtiyaçları olduğunu belirten Eskişehirspor yönetimi ise, daha fazla taraftarı tribünde görmek için, bu haftaya özel merhum futbolcu Ahmet Çalık anısına bilet fiyatını kale arkası ve maraton 6 TL olarak belirledi.

BİLET 6 TL
Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle; Taraftarımızın talebi üzerine 'Ahmet Çalık' anısına Pazar günü oynayacağımız Karacabey Belediyespor maçı biletleri 6 TL, VIP tribünü biletleri ise 42 TL olarak belirlendi. Bu hafta tükenmiş tüm nefesler anısına her zamanki yerimizdeyiz!

YARIM SEZONLUK KOMBİNELER SATIŞTA
Diğer taraftan önceki gün Yediler parkında bulunan gişeden satışa çıkan yarım sezonluk kombine kartlar; Kale Arkası 75, Maraton Tribün 140, Vip Tribün ise 275 TL'den satılmaya devam ediyor.