ADALETTEN UZAK SEÇİM SÜRECİ
AK Parti İl Başkanlığı tarafından dün yazılı bir açıklama yapıldı. Seçim afişleri ve bilboardlar konusunda adaletsiz bir sürecin var olduğunu ileri süren İl Başkanlığı yaptığı açıklamada, 'Seçimi kaybetme korkusu ile tek bir resime dahi tahammül edilmeyerek sergilenen bu girişimlerin son bulmasını istiyoruz' denildi.
Açıklamada, 'CHP'li Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri, mevcut belediyelerin tüm imkanlarından, sonuna kadar yararlanarak, eşitliğe aykırı girişimlerle, diğer siyasi parti adaylarının tanıtımını engelleyici ve kısıtlayıcı, tamamen adaletten uzak seçim süreci yürütmektedirler' denildi.
Seçime az bir süre kala adil bir yarış istediklerini belirten AK Partililer, 'Bunun yanı sıra, CHP'li Büyükşehir Belediyesinin özel mülkiyetlere müdahale yetkisi bulunmamasına rağmen, Kamu alanları kapsamında değerlendirilmeyecek yer sahipleri üzerinde kurduğu baskı ve tehditler neticesinde, tamamen kendi siyasi partileri lehine, usulsüz iş ve işlemlerle, seçim sürecini sürdürmektedirler' dedi.