Takım menajeri Osman Özoğlu, 'Eskişehir dahil Türkiye'de kimse bırakın şampiyonluğu bizim Süper Lig'e dahi çıkacağımıza inanmıyordu. İnşallah Ormanspor'u Avrupa'ya götürür ve kalıcı olmasını sağlarız' dedi.

İnşallah kalıcı oluruz
Kulüp Menajeri Osman Özoğlu ES TV'ye yaptığı değerlendirmede, 'Ormanspor'u Türk hentboluna kazandırdığımız için çok mutluyum. Bu işe başladığımızda Eskişehir dahil Türkiye'de kimse bırakın şampiyonluğu bizim Süper Lig'e dahi çıkacağımıza inanmıyordu. Biz Eskişehirli gençlerle yola çıktık. Sayın bölge müdürümüz ve kulüp başkanımız Recep beyin de desteği ile bu günlere geldik. Fatih hocamın, Muhsin hocamın, Tolunay hocamın, teknik ekibin büyük emekleri var. 8 aydır hem pandemi ile hem diğer etkenlerle uğraşarak bu işi başardık. Eskişehir'e ve Türk hentboluna hayırlı olsun. Eskişehir, hentbol dendiğinde Türkiye'de akla ilk gelen şehir. Selkaspor'da bunu başardık, Avrupa'ya gittik. İnşallah Ormanspor'u Avrupa'ya götürür ve kalıcı olmasını sağlarız. Emeği geçen herkese, özel günümüzde yanımızda olduğunuz için ES TV'ye çok teşekkür ederiz' dedi.

Son şampiyonluk olmayacak
Takım kaptanı ve kaleci Can Sağbaş, 'Bütün sezon şampiyonluk için çalıştık. Bu bizim hayalimizdi. Bunu gerçekleştirdik. Her şey için çok mutluyuz. ES TV olarak da gelip bizi desteklediniz. İzleyicilerimize, taraftarımıza iyi bir seyir zevki verebildiysek ne mutlu bize. Sezon başındaki takım uyumumuz ile şu anki uyumun arasındaki farklar var. Biz her maçtan sonra daha fazla takım olduk. Ligde ilk 4-5 sırada yer alan çok kaliteli takımlar var. Onlarla oynadığımız her maç bizim için ayrı bir finaldi. Antrenörlerimizin de dediği gibi biz maç maç, final final gittik. Sonunda da bu güzel şampiyonluğu yaşattık. Eskişehir'de yerleşmiş bir hentbol kültürü var, teşekkür ediyoruz. Umarım daha iyi bir şekilde biz bunu yaşatacağız. İlk şampiyonluğumuz, son şampiyonluk olmayacak' dedi.

Kazanmayı bilen biz olduk
Takımın kalecilerinden olan Ali Karadut, 'Uzun bir serüven oldu. Temmuz, Ağustos aylarının başlarında antrenmanlarımıza başladık. Adım adım hedefler koyduk ve bir bir gerçekleştirdik. Çok zorlu maçlar çok güçlü rakipler vardı. Sonunda kazanmayı bilen biz olduk. Az puan kaybettik. Evimizdeki son maçımızda da şampiyonluğumuzu kutladığımız için mutluyuz. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik eder ve hepsine çok teşekkür ederim' dedi.

Zor bir süreçti
Orta oyun kurucu Uğur Can Doğan yaptığı açıklamada şampiyonluktan dolayı için çok mutlu olduklarına parantez açarak, 'Zorlu bir süreçti. Çok çalışarak başarılı bir şekilde atlattık. Şampiyon olduğumuz için kupayı kaldırdığımız için çok mutluyuz. Güzel bir sonuç aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.

Hedefimize ulaştık
Sol kanat oyuncusu Arda Vurgun ise ES TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, 'Zorlu bir süreç yaşadık. Uzun bir periyottu. Sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaştık. Takım arkadaşlarımı, teknik ekibimizi tebrik ediyorum, çok teşekkür ediyoruz herkese. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz' şeklinde konuştu.