ANEMON'DA KUTLANDI
Kutlama yemeğinde açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Baha Bakır yaptı. Mesleğini tutkuyla yaptığını söyleyen Bakır '26 yıllık bir öğretmenim. Öğretmen olmam tesadüfen bir tercihle başladı ama zaman içerisinde bir tutkuya dönüştü. Yıllar içerisinde de 'İyi ki öğretmen olmuşum' diyebildim çünkü bir öğretmen olarak insanların geleceğine dokunup, onların geleceğini şekillendirebiliyorsunuz. Bir öğretmen olarak insanlara umut aşılayabiliyorsunuz. Belki her öğrencinizin değil ama birçok öğrencinin yaşantısını olumlu yönde değiştirebiliyorsunuz. Geleceğe çok daha güvenle ve çok daha güçlü bakmalarını sağlıyorsunuz. Bu da benim için gurur verici. ' diyerek duygularını paylaştı. Bakır öğretmenlik mesleğinin aynı zamanda sabır gerektirdiğini ifade ederken meşakkatli bir serüven olduğuna da değindi. Bakır' Sabır gerektiren bir mesleği icra ediyoruz. Her mesleğin yorucu tarafı var ama öğretmenlik mesleği direkt olarak insan inşası olduğu için ayrıca bir meşakkati var. Yılda bir kere de olsa tüm öğretmenleri bir araya getirip onların stresini atmasını sağlamak bizler için çok büyük bir onur' ifadelerini kullandı.

MESLEKTE 10 YILINI TAMAMLAYANLARA ÖDÜL
Açılış konuşmasının ardından Şehir Eğitim Kurumları'nda geleneksel hale gelen 10'uncu yıl plaket töreni gerçekleştirildi. Gerçekleşen ödül töreninde 3 öğretmene mesleklerinde 10'uncu yılı tamamlamalarından ötürü ödül takdim edildi. Bakır, Özel Şehir Koleji Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Fatma Gamze Bilir'e ödülünü vererek tebrik etti. Şehir Özel Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Tolga Kurtulan ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Gökmeydan'dan aldı. Özel Şehir Koleji Ortaokulu Matematik Öğretmeni Ahmet Harman'a ise ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi olan Ufuk Hocaoğlu verdi. Ödül töreninin ardından tüm öğretmenler sahnede dans etti. Özkan Uçar ve orkestrasının sahne aldığı kutlama yemeğinde renkli dakikalar yaşandı. Günlerini doyasıya kutlayan öğretmenler gecede stres attı. HM






Özel Şehir Koleji Ortaokulu Matematik Öğretmeni Ahmet Harman, 10. yıl plaketini Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Hocaoğlu'ndan aldı.


Yönetim Kurulu Başkanı Baha Bakır, Özel Şehir Kolej Ortaokulu Fen Bilgisi Öğretmeni Fatma Gamze Bilir'e 10. yıl plaketini takdim etti.


Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Gökmeydan, Şehir Özel Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Tolga Kurtulan'a ödül takdim etti.