Atatürk Stadyumu'ndayız
3. Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor'un yeni sezonda maçlarını nerede oynayacağı camia tarafından merakla bekleniyordu. Siyah Kırmızılı yönetim yeni sezonda yüksek maliyetler nedeniyle maçları Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynamaya sıcak bakmıyordu. Ancak Eskişehirspor yeni sezonda da maçlarını Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynayacak. Hal böyle olunca yönetim kombine ve loca satışları için girişimlere başladı.

Bütçeyi zorlamayacak
Eskişehirspor yönetim kurulu geçtiğimiz akşam toplantı yaptı ve loca, kombine ile led ekranları belirlemek için belirlemek için fikir alışverişinde bulundu. Kombinelerde taraftarı zorlamayacak bir rakam belirleyecek olan yönetim locada ise geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine cüzi bir miktarda tutacak. Yönetim son olarak led ekranlara reklam vermek isteyen kurumlar için de bir fiyat belirleyecek. Loca, kombine ve led satışları önümüzdeki günlerde kulüp tarafından duyurulacak.

Fiyatlar gayet makuldü
Eskişehirspor yönetimi 2021-2022 sezonunda loca satışlarında cüzi bir miktar belirlemişti. Geçen yıl localarda A Kategorisi 50 bin lira, B Kategorisi 30 Bin lira ve C Kategorisi ise 20 bin liraydı. Kombine fiyatları ise 275 lira ve 75 lira arasında değişiyordu. Ancak sezonun ikinci yarısında yönetim aldığı karar doğrultusunda kale arkalarını kapatmış ve maraton alt ile batı vip'yi taraftara açmıştı. Bu sezon da sadece iki tribünde maçların izlenilmesi gündemde.