'Kareli kağıtta rapor sundu'
Transfer açma sürecinde kendisinden bir oyuncu raporu istendiğinde, kendisi küçük bir kareli kağıda yazdığı okunması güç bir rapor sunmuştur. Devamında kendisinin seçtiği futbolcuların çoğunun bonservisli futbolcular olmasından kaynaklı anlaşmazlık yaşanmıştır. Bazı 'çalışmalarda yer almak' uğruna kritik Şile maçı öncesi antrenmana çıkmamış, transfer sürecinde komitemiz ile sürekli sorunlu tavırlar sergileyerek çalışma ortamını bozmuştur.

'Israrla prim istedi'
Yine transferin açılma sürecinde kulüp başkanı olan şahsım ve imza yetkilisi başkan vekilimiz ile İstanbul'da olmamıza rağmen ısrarla prim için başkanlık makamını rahatsız etmiş, kendisine primin şehre dönüldüğünde ödeneceği belirtmemize rağmen, muhasebe müdürümüzün odasına oturarak yine çalışma ortamını bozmuştur.

'Para için geldiysen yanlış kulübe geldin'
Eskişehir'e anlaşmak üzere getirilen futbolculardan birine 'Para için geldiysen yanlış kulübe geldin.' şeklinde konuşması bardağı taşıran son damla olmuştur.

'Senet işleme alınmamıştır'
Mevcut yönetim döneminde prim dahil tüm alacakları ödenmiş olup alacaklarının tamamının önceki döneme ait olmasına rağmen kendisine emeklerinin karşılığı olarak şahsi senedim verilmiştir. Senetle ilgili kulüp muhasebe müdürümüz Özbayer ile devamlı iletişim halinde olmuştur. Senet tarihi geçmiş ancak senet işleme alınmamıştır. Senedin 'karşılıksız' çıkması için işleme alınması gerekir. Senet hiçbir şekilde resmi protesto edilmemiştir.

'Bağışladığı paraya ihtiyaç yok'
Takımımızın ivme kazandığı ve sürecin daha iyi gittiği bu zamanlarda, camiamız umudunu yeniden tazelemişken camianın gardını düşürmeye çabalayan bir şahsın bağışladığı paraya Eskişehirspor'un ihtiyacı yoktur.'