ŞAMPİYON YAPIP BIRAKMIŞTI
Eskişehirspor Kulübünde başkanlık yaptığı 2006-2008 yıllarında tesisleşme ve sportif başarı adına büyük işler başaran ve takımı süper lige çıkardıktan sonra görevi Halil Ünal'a devreden Nebi Hatipoğlu'nun adı, birkez daha başkanlık için geçiyor.

ÜNAL TEKLİF GÖTÜRDÜ
Önceki gün adı başkanlık için geçen Dündar Ünlü ile Başkan Halil Ünal arasında gerçekleşen toplantıda, Ünlü'nün henüz karar verememesi üzerine harekete geçtiği iddia edilen Başkan Ünal'ın, eski Başkan Nebi Hatipoğlu ile görüştüğü ve görevi devretmeye hazır olduğunu söylediği iddia ediliyor.

ADAY OLMAK İSTEMİŞTİ
Diğer taraftan Sinan Özeçoğlu'nun görevi bıraktığı dönemde, genel kurul salonunda aday çıkmaması yüzünden yaşanan kaos sürecinde, kulübün sahipsiz kalmaması adına yönetim oluşturmak için divan kurulundan bir hafta ek süre isteyen Nebi Hatipoğlu, son anda Halil Ünal'ın göreve gelmesi nedeniyle başkanlık görevini üstlenememişti.

KAYYUMA BIRAKMAMAK İÇİN GÖREVİ KABUL EDEBİLİR
Alınan bilgilere göre, 27 Aralık'ta yapılması planlanan genel kurulda aday çıkmaması halinde, 3 Ocak 2019'da yapılacak ikinci oturumda kulübü kayyuma bırakmamak için Nebi Hatipoğlu'nun görevi üstleneceği iddia ediliyor.