HEYECAN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK
TFF 2. Ligde 26 Aralık tarihinde oynanan maçlarla tamamlanan ilk yarı karşılaşmaların ardından, 19 hafta sürecek ve 17 maçın oynanacağı ikinci yarı heyecanı hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak.

KARACABEY GELİYOR
Eskişehir, Antalya ve ardından tekrar Eskişehir'de yaptıkları 20 günlük başarılı bir hazırlık döneminin ardından, ligin ikinci yarasına hazır hala gelen Siyah kırmızılı takım, bugün ve yarın yapacağı son taktik çalışmalarının ardından Cumartesi günü tesislerinde kampa girerek, Pazar günü saat 13.00'de oynanacak Karacabey Belediyespor maçını bekleyecek.

İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ OLDU
Yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendiren rakipleri karşısında, mevcut kadroyla birbirinden zorlu maçlara çıkacak Eskişehirspor'da, Teknik direktör Suat Kaya'yı sevindiren tek şey ise, devre arası hazırlık döneminde performansları ile ön plana çıkan genç oyuncular oldu.

FARKLI BİR ES ES İZLEYECEĞİZ
Yoğun antrenman ve 3 özel maçta öğrencilerine kendi oyun anlayışını aşılayan ve bundan da olumlu sonuçlar alan teknik adam, takımdan öğrendiklerini Pazar günü oynayacakları Karacabey Belediyespor karşısında sahada göstermelerini bekliyor.

İLK HEDEF KARACABEY
Antrenmanlarda da oyuncularını sık sık uyaran ve hataları en aza indirmeye çalışan Teknik direktör Suat Kaya, ligde kalma yolunda her maçın final niteliği taşıdığını, her maça tek tek odaklanacaklarını belirterek, ilk hedeflerinin sahalarında oynayacakları Karacabey Belediyespor olduğunu söyledi.