Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe'nin davetine icabet eden Eskişehir' li Emekli Kadınlardan oluşan 'Gezelim Görelim' ekibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde rotalarını Seyitgazi'ye çevirdi.
Başkan Tepe, Gezelim Görelim ekibini Seyitgazi Belediye Başkanlığı'nda karşılayarak, kendilerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Biraz sohbet edildikten sonra Seyitgazi Belediyesi rehberliğinde ilçenin önde gelen turistik yerlerini ziyaret eden kadınlar ilçemize hayran kaldıklarını, daha önceki ziyaretlerine göre ilçenin büyük oranda gelişme gösterdiğini ve özellikle caddelerin çok temiz olduğunu belirttiler.
Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe,'' '' Dünyada her şey kadının eseridir' diyen Atatürk'ün aydınlattığı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nde kadınların, hayatın her alanında daha fazla söz sahibi olmalarını istiyoruz. Emeğiyle ülkemizi aydınlatan, verdiği mücadeleyle umut olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun! Gezelim Görelim Ekibini Seyitgazi'mizde misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. '' dedi. HM