Yıl boyunca birbirinden özel sergilere ev sahipliği yaparak sanat ve sanatseverlerin göz bebeği olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki kültür sanat faaliyetlerine de aralıksız devam ediyor.

ESMEK'ler aracılığı ile ilçelerde başta eğitsel, kültürel, sanatsal ve sosyal çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ilçesinde özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor.

Fotoğraf sanatçısı Selim Pek ve öğrencilerinin oluşturduğu 'Geçmişten Geleceğe Fotoğraf Sergisi' ESMEK Çifteler Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın, ESMEK Koordinatörü Yıldıray Öncül, bürokratlar, davetliler, sanatseverler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci, Selim Pek ve öğrencilerini kutlayarak sergide emeği geçenlere teşekkür ederken, fotoğraf sanatçısı Selim Pek de kendilerine olan desteği nedeniyle Başkan Yılmaz Büyükerşen'e teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapılarak izlenime sunuldu. Selim Pek ve 15 öğrencisinin Çifteler'de geçmişten günümüze siyah beyaz ve renkli fotoğraflarıyla eşsiz bir yolculuğa çıkardığı sergi, ilçe sakinlerince de büyük ilgi gördü.