Lig maratonunda Pazar günü deplasmanda Gazişehir deplasmanına gidecek Siyah kırmızılı futbolcular, bu maç sonrası sahalarında 2 Mart cumartesi günü oynanacakları Adana Demirspor maçında yapılacak koreografi çalışmalarını yerinde izledi.
GÖRSEL BOYADILAR
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ile birlikte, Emek Kapalı Pazar yerine giden Hakan Aslantaş, Mevlüt Çelik, Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner, Fevzi Yıldırdım ve Mete Kaan Demir, taraftarların el emeği ile hazırladığı koreografi çalışmalarını katıldı. Taraftarlar ile birlikte hazırlanan görseli boyayan futbolcular, böylesine büyük bir görsel hazırlandığını bilmediklerini ve taraftarlara emeklerinden dolayı teşekkür ederek, bu emeklere sahadan alacakları galibiyetle karşılık vermek istediklerini söylediler.
DİRİ; SONUNDA BİR ARADAYIZ
Siyah kırmızılı futbolcuların, çalışmaları yerinde izleyerek katkıda bulunmalarından memnun olduğunu belirten ETB Başkanı Murat Diri, 'Bizlerde tribünler olarak bu enerjimizi görsel bir şovla süslemek istiyoruz. Bu bağlamda Adana Demirspor maçında bir koreografi yapmak istiyoruz. Futbolcularımız sezon başından beri büyük bir özveriyle bizle beraber oldular. Bizim çocuklar sahada mücadele ederken, diğer arkadaşlarımız bizim için bekledi. Tribünlerde sonuna kadar onlara destek olduk ve bu mücadele sonunda bir aradayız.
TÜRKİYE'NİN GÖZÜ ÜREZİMİZDE
Bu sezon tribünlerden verdiğimiz destek, sahada gösterilen mücadele Türkiye'nin gündemine oturdu. Tam bu süreçte ülkenin gözü üzerimizdeyken, Adana Demirspor maçında güzel bir koreografi yapalım dedik. Bunun çalışmaları devam ediyor ve futbolcularımızda bugün çalışmalara katılarak görsel boyadılar' dedi.
GÜZEL BİR SÜRPRİZ OLACAK
Antrenman sonrası taraftarların hazırladığı koreografi çalışmalarına katılan ve boya yapan Hakan Aslantaş, 'Bu kadar büyük bir çalışma olacağını bilmiyordum. Buraya gelince nasıl zorlu bir iş ve emek gerektiğini gördük. Maçta güzel bir sürpriz olacak. Bu arada sakat arkadaşlarımızı burada değerlendirmek istiyoruz. Aslanlar gibi gelip burada boya yaptılar' diyerek, koreografi hazırlıklarına katılan sportif sakat Mevlüt Çelik ile şakalaştı.
İBRAHİM HALİL; PUANLA KARŞILIK VERECEĞİZ
İbrahim Halil Öner, 'Sezon başından beri taraftarlar bize destek oldu. Bizde bugün taraftarlara ufakta olsa destek vermeye geldik. Hazırladıkları koreografiye bizlerde el emeğimizle azda olsa yardımcı olduk. İnşallah önce Gazişehir, sonra Adana Demir maçından alacağımız güzel sonuçlarla karşılık veririz' dedi.
MEVLÜT; KONUŞULACAK BİR KOREOGRAFİ
Sportif sakatlığı nedeniyle iki haftadır sahalardan uzak kalan Mevlüt Çelik ise, sahalara dönmek için henüz iki haftaya da ihtiyacı olduğunu belirterek, 'Gerçekten konuşulacak bir koreografi olacağına inanıyorum. Bizlerde taraftarlarımızla birlikte bu çalışmada emeğimiz olsun diye geldik. Teşekkür ediyorum' dedi.
DEMİR; SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
Başakşehir'den kiralık olarak renklerimize bağlanan gurbetçi Meta Kaan Demir ise, 'Eskişehirspor'a yeni geldim. Almanya da bile böyle bir taraftar görmek zor. Çok güzel bir ortam var. Taraftarların karşısına çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum' dedi.
BİR TIK DAHA FAZLA DESTEK
Diğer taraftan koreografinin fikir babası Oktay Balkan ise, 'Futbolcularımızın sezon başından beri verdiği mücadeleyi biliyoruz. Tribünlerden hep destek olduk. Bu yetersiz dedik ve güzel bir koreografi ile onlara olan desteğimizi bir tık dana fazla gösterelim istedik. 2 Mart Cumartesi günü Adana Demirspor maçında koreografiyi gerçekleştireceğiz. Maraton'da iki ayrı görsel olacak. Kale arkası tribünlerde de koreografi olacak.
GEREKLİ ÖNEMİ VERELİM
Maça gelen taraftarlardan bir isteğim olacak. bu pankart ve görsellere maddi ve manevi büyük emek harcıyoruz. Hazırladığımız pankartlara gerekli önem verilsin. Ne şartlarda bu pankartları hazırladığımızı görmeleri lazım. Her maç sonrası yırtılan pankartları tamir ediyoruz. Emek kapalı pazardayız. Üç gündür burada arkadaşlar gece gündüz çalışıyorlar. Adana Demirspor maçına kadar da çalışmalara devam edeceğiz' dedi.