İyi bir takım görüntüsü verdik
Eskişehirspor'un oynadığı ilk hazırlık maçı olan Kuşadasıspor maçı sonrasında ES TV'ye konuşan Erkan Koca ilk olarak maçı değerlendirerek, 'Kuşadasıspor maçında iyi bir takım görüntüsü verdik. Maçtan 1-0 galip geldik. İnşallah yeni sezon tüm Eskişehirspor camiasına, Eskişehirsporlu futbolculara hayırlı olur. Allah kaza, bela ve sakatlık vermesin. Takımımız, teknik ekibimiz çok çalışıyor. Yönetimimiz çok çalışıyor' ifadelerine yer verdi.

Gelin birlik olalım
Başkanvekili Koca, 'Eskişehir'e bir çağrıda bulunalım. 3. Lig'deyiz. Bunun altı amatör. Gelin birlik olalım. Eskişehirspor 19-20 yaşındaki gençlerle mücadele veriyor. Başkanımız ve yönetim olarak biz bir mücadelenin içindeyiz. Eskişehir halkı bizi cephede yalnız bırakmasın. Eskişehirspor'u sevenler bizi yalnız bırakmasın. Gençlere güveneceğiz. Güvenmek zorundayız ve güveniyoruz da. Çok çalışarak bu sene ligde kalacağız. İnşallah sürprizler yapacağız' dedi.

Resmi teklif yok
Yöneltilen transfer sorusu üzerine Başkanvekili Erkan Koca, 'Onur Arı'ya resmi teklif yok. Sizden de rica ediyorum, artık sezon başlıyor. Futbolcularımız genç. Yeşil sahaya motive olmalarını sağlamalıyız. Eskişehirspor büyük kulüp. Onur Arı Türkiye'nin büyük kulüplerinden birinin oyuncusu. Bunu futbolcularımıza aşılamak gerektiğini düşünüyorum' şeklinde konuştu.