Gole çok yaklaştılar
Eskişehirspor'un ilk atağı dakika 4'te geldi. Onur Arı zayıf bir vuruşla ceza sahası dışından keleyi yokladı. Dakika 7'de ise mersin ekibi ilk gol fırsatından yararlanamadı. Chris David'in yüksek pasında Erdem ceza sahası içinde istediği gibi vuramayınca top farklı bir şekilde dışarı gitti. 24'te Eskişehirspor ceza sahasında karambol yaşandı. Mersin ekibinin gole yaklaştığı pozisyonda İbrahim topa vuramadı. 31'de ise verkaçlarla ceza sahasına giren Umut son vuruşu yapamayarak golü kaydedemedi.

3 kişinin arasından fileleri gördü
Ev sahibi Yeni Mersin İdmanyurdu 34 ve 38'de de golle butun buruna geldi. İlk devrenin sonuna 2 dakika uzatma verilirken. 45+3'te kazandığı korneri paslaşarak kullanan Yeni Mersin'de Metin'in altı pasın üstüne gönderdiği ortaya yükselen İbrahim Konuksever takımını öne geçirdi. Yunus Emre orta açan isme pres yapmadı, Arda, Bartu ve kaleci Efehan'ın arasından rakip kafayla takımını 1-0 öne geçirdi ve bu golün santrası yapılmadan ilk devrenin son düdüğü geldi.

Yine son sıraya geriledik
Dakika 52'de Yunus Emre Alagöz'ün ceza sahası içinde top eline değince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Umut Aydın farkı 2'ye çıkardı 0-2. Şimşekler 80'de farkı 1'e indirmeye yaklaşsa da başarılı olamadı. 80'inci dakikada kornerde Tolga'nın içeri gönderdiği topa Onur Arı'nın kafa vuruşu direkten döndü. Kalan dakikalarda gol olmayınca Es Es 2-0 mağlup oldu. 9. haftada Yomraspor'u yenip ligin son sırasından kurtulmuş olan Eskişehirspor bugün yenilgi ile 9 puanda kalıp yine ligin dibini gördü.