Eskişehirspor, 3. Lig'in 11. haftasında Ağrıspor'u konuk etti. Girdiği net gol pozisyonlarını cömertçe harcayan Siyah Kırmızı takım taraftarına saç baş yoldurttu. Rakibi ile 0-0 berabere kalan Şimşekler 8 puanla düşme hattında kalmayı sürdürdü.

Pozisyonlar boşa gitti
Maça her iki takım da temkinli başladı. Dakikalar 24'ü gösterirken Eskişehirspor'da Hasan Alp kaptığı topu boşta bulunan Eren'e yollamayı tercih etmedi ve şutunu çekti ama top dışarı gitti. 29'da Onur Arı sağ kanattan aldığı topu ceza sahası içine gönderdi. Eren'in kafa vuruşu çerçeveyi tutmadı. 32'de bu kez Ağrıspor gole yaklaşan taraf oldu. Serbest vuruşta ceza sahası içinde kafa vuruşu yapan Furkan'a kaleci Efehan engel oldu ve gole izin vermedi.

Gol arayışları
İkinci devrede ise Siyah Kırmızı takım baskısını arttırmaya başladı. Dakikalar 67'yi gösterirken Yunus Emre orta sahada kazandığı topu Onur Arı'ya verdi. Onur'un şutunda Ağrı kalecisi gole engel oldu. Dakika 69'da kontratağa çıkan Es Es'te Tolga Yakut, pasını Berkay'a gönderdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Berkay topa vurmakta gecikince savunma araya girdi ve bir pozisyon daha harcandı.

Cömertçe harcadılar
Şimşekler 82'de iki net gol pozisyonundan eli boş döndü. Ömer Faruk'un ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Berkay, topu kaleciye nişanladı. Pozisyonun devamında Onur Arı'nın sol çaprazdan çektiği şut kaleyi tutmadı. 88'de Ağrıspor'da Metehan ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Es Es 10 kişi kalan rakibi karşısında baskısını arttırsa da golü bulamadı ve maç 0-0 eşitlikle sona erdi.