Kafile dün gitti
Kırmızı Şimşekler, TFF 1. Lig'in 16. hafta maçında bugün Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak maç için dün yapılan son antrenmanın ardından saat 14.30'da deplasman seferine çıkan Siyah Kırmızılı takımdaEkrem Kılıçarslan, Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu ve Muhammet Yahya Akbulut, sakatlıklarından dolayı maç kafilesine alınmadı.

4 futbolcu kafilede yok
Eskişehirspor kulübünden yapılan yazılı açıklamada, 'Sağ ayak navicula kemiğinde ödem bulunan Ekrem Kılıçarslan, sağ alt adalesinde yaralanma bulunan Sezgin Coşkun, sağ diz kıkırdak lezyonuna bağlı tedavisi süren Onur Bayramoğlu ve sol diz ön çapraz bağ yaralanması ve menisküs yırtığı nedeniyle ameliyat olan Muhammet Yahya Akbulut Bursaspor maçı kafilesinde yer almayacaklar' denildi.

İki isim pozitif
Öte yandan Eskişehirspor, Bursaspor deplasmanı öncesin koronavirüs şoku ile sarsıldı. Bursaspor maçı öncesi yapılan Covid-19 testinde 2 futbolcunun testi pozitif çıktı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 'Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve personelimize Gürlife Hastanesi tarafından dün yapılan Covid-19 testleri neticesinde iki futbolcumuzun testlerinde pozitif bulgu tespit edilmiş olup takip, tedavi ve izolasyon süreçlerine başlanmıştır' ifadeleri kullanıldı.

Foto 1: Sezgin Coşkun
Foto 2: Ekrem Kılıçarslan
Foto 3: Onur Bayramoğlu
Foto 4: Muhammet Yahya Akbulut