Daha fazla gol bulabilirdik
Genç krampon yaptığı açıklamada, 'Takım olarak Edirnespor maçına çok iyi hazırlandık. Çok iyi bir savunma yaptık. Sonucu da almayı başardık. Maçın başında erken gol bulmamız da önemliydi. 2-0 öne geçtik, daha fazla gol atabilirdik. Oradan 3 puanla dönmek gerçekten çok önemliydi. Bu hafta Karşıyaka maçına gideceğiz. Zor bir maç olacak. İzmir'den puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz' şeklinde konuştu.

Gol atacağım içime doğdu
Edirnespor'a gol atacağının içine doğduğunu ifade eden Melih, 'Buraya gelmemde Fatih Baturaygil'in çok büyük emekleri var. Kendisini çok seviyorum. Buranın ne kadar büyük bir camia olduğunu zaten biliyordum o da bana anlattı. Edirnespor maçında gol atacağım içime doğmuştu. Masörümüz Hikmet abiye söylemiştim 'Gol atarsam sana geleceğim abi' diye. Gol attıktan sonra ona koştum' dedi.

Taraftarımız bize inansın
Eskişehirspor taraftarına da parantez açan genç futbolcu Melih, 'Oraya kadar bizim yanımıza gelen ve destek olan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizi asla yalnız bırakmasınlar. Onları İzmir'de de görmek istiyoruz. Bu takıma inansınlar, bizlere inansınlar. Bu kulübü ligde tutacağız' ifadelerine yer verdi.