Europen 09 2022 Desktop

Biden'ın evinde FBI arama yapıyor

Gündem 1 Şubat 2023 18:51
Videoyu Aç Biden'ın evinde FBI arama yapıyor
A
a

ABD Başkanı Joe Biden hakkında başlatılan gizli belge soruşturması kapsamında FBI, Biden’ın Delaware eyaletindeki evinde arama yapıyor.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk

ABD Başkanı Joe Biden'ın avukatı Bob Bauer, ABD Adalet Bakanlığı'nın Biden'ın Delaware'deki sahil evinde planlı bir arama yürüttüğünü belirterek, Başkan'ın aramadan haberdar olduğunu ve işbirliği yaptığını ifade etti.

Biden'ın avukatı, aramanın "operasyonel güvenlik ve bütünlük" adına "kamuya önceden haber verilmeden" yapıldığını söyledi.

"Hiçbir pişmanlığım yok"

Son olarak 22 Ocak'ta Başkan Biden'ın evinde 13 saat süren bir arama gerçekleştirilmiş ve 6 gizli belge bulunmuştu.

ABD Başkanı Joe Biden geçtiğimiz günlerde, konutunda ve kişisel ofisinde çıkan "gizli belgelerle" ilgili, "Hiçbir pişmanlığım yok. Avukatlarımın bana söylediklerini yapıyorum" demişti.

Biden, "bir avuç belgenin yanlış yerde bulunduğunu" söyleyerek, söz konusu belgeleri derhal Ulusal Arşivlere ve Adalet Bakanlığına teslim ettiklerini kaydetti.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

alinti yazarlar ALINTI YAZARLAR
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

e-gazete E-GAZETE
sayfalar SAYFALAR
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat