Yalnız bırakmadılar
Cefakar taraftarlar, takımı Amasyaspor karşısında yalnız bırakmamak için Pazar sabahının ilk ışıklarında yola koyuldu. Taraftar, 573 kilometrelik Amasya'ya deplasmanına servisler ve otobüslerle gitti. Arma aşıkları Amasyaspor deplasmanında takımına müthiş bir destek verdi. Taraftarın deplasman çıkarması özellikle sosyal medyada gündem oldu. Tüm futbolseverler Eskişehirspor taraftarından bir kez daha övgü dolu sözlerle paylaştı.

Önce moral konuşması

Siyah Kırmızılı taraftarlar Amasyaspor mücadelesi öncesi Eskişehirsporlu futbolcuları tribüne çağırarak onlara moral verdi. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri futbolculara yaptığı konuşmada, 'Kilometreleri hiçe saydık sizi yalnız bırakmadık. Kiminin lastiği patladı, kimi kaza yaptı ama durmadık geldik. Biz durmadık siz de durmayın. Sonuna kadar sizin arkanızdayız' dedi.

Sonra destek konuşması

Es Es taraftarları 4-0'lık mağlubiyetin ardından da takımı tribüne çağırdı. Futbolcular soyunma odasından çıkarak tekrar taraftarın yanına gitti. Taraftarlar, 'Sizden mücadele istiyoruz. Gittiğiniz her yerde peşinizdeyiz. Ağrı maçında bunu telafi etmenizi bekliyoruz' derken kaptan Onur ise 'Yüzünüzü kara çıkartmayacağız. Buraya kadar geldiniz bizi hep destekleyip en iyisini hak ediyorsunuz. Elimizden geleni yaptık ama olmadı' dedi.