Yeni oluşan bir kadroyuz
Karşıyaka-Eskişehirspor maçını takip etmek için İzmir'e giden ES TV'de Ahmet Deniz Canoruç'a konuşan Cerrah, 'Burada oynamak kolay değil. Zor bir maç oldu. Daha yeni oluşan bir kadroyuz. Buradan 1 puanla dönmek mutluluk verici. Hedefimiz devam ediyor. İnşallah içerde oynayacağımız Kelkit karşılaşmasında üç puan alarak taraftarımızı daha çok mutlu etmek istiyoruz' dedi.

Stresi yüksek maçlar
Teknik Direktör Cerrah, 'Takım savunması anlamında oyuncularımız iyi mücadele etti, tebrik ediyorum onları. Top bize geçtikten sonra biraz daha sakin olabilirdik. Geçiş oyunlarını daha iyi yapabilsek belki burada farklı bir skor oluşabilirdi. Ama dediğim gibi stresi yüksek maçlar bunlar. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi bu zorlu maçta yalnız bırakmadılar' ifadelerine yer verdi.

Daha da geliştireceğiz
Saha içi oyun daha da geliştirmek istediklerini belirten Cerrah, 'İki haftanın ardından artık taraftarımızın önüne çıkacağız. Artık oyunumuz iç sahaya yönelik olacak. 2 hafta içerisinde takım daha da çok topa sahip olacak ve bu oyunu güzel oynayacak. Çünkü rakipteyken alanları kapatma ve takım savunmasını özveriyle yapan bir ekibiz. Oyunumuzu daha da geliştireceğiz' şeklinde konuştu.