TFF 1. Lig'in 5. haftasında göreve getirilen fakat ligde çıktığı 13 maçtan 4 beraberlik ve 9 yenilgi ile ayrılan Teknik Direktör İlhan Var ve yardımcı kadrosuyla, yolların ayrılmasının ardından Var ve ekibine teşekkür eden Başkan Akgören, 2.5 yıllık sözleşme imzalanan İlhan Var ile yaşanılan ayrılıkta her hangi bir tazminatın söz konusu dahi olmadığını söyledi.
Bolu maçı sonrası tesislerde Var ve ekibiyle görüştüğünü aktaran Akgören, 'Aramızda tazminat konusu hiç konuşulmadı. Teknik Direktörümüzün ve ekibinin kulüpten maaş alacakları da olmadığı için hiçbir şekilde ekstra ödeme yapılmamıştır. Teknik Direktörümüz İlhan Var, adam gibi geldi adam gibi de gitti. Allah işini gücünü rast getirsin.
Kendisi takımın durumu ile ilgili hazırladığı raporu bize sundu. Bu sezon yapılması gerekenler ve gelecek sezon ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Elbette ki başarılı olmasını istediğimiz bir teknik adamdı. Kulübün içinde bulunduğu şartlar maalesef bugünleri yaşamamıza neden oldu' dedi.
Teknik direktör konusunda acele etmeyeceklerini ve transfer tahtasının açılıp açılmamasıyla ilgili süreci bekleyeceklerini de aktaran Akgören, 'Bu konuda acele etmek istemiyoruz. Eskişehirli olur veya olmaz bilemiyoruz. Bunun için şimdilik bir şey söyleyemem. Takımımız Cuma günü tesislerde toplanacak ve ligin ikinci yarısı için hazırlıklara başlayacak. Şimdilik takımımızı altyapı hocalarımız çalıştıracak' şeklinde konuştu.