Şampiyonluk yaşayan isim
Anlaşma sağlanan isimlerden İsmail Haktan Odabaşı deneyimli bir futbolcu. Hücum bölgesinin sağ kanadında forma giyen 31 yaşındaki Odabaşı son olarak 1461 Trabzon'da oynuyordu. Gaziantep, Giresun, Manisa, Bursaspor, Şanlıurfa, Menemen ve Afyonspor'da forma giyen İsmail, Bursaspor formasıyla 2'si Şampiyonlar Ligi ve 2 kez de Avrupa Ligi maçlarında forma giydi. Son olarak İsmail, 1. Lig'de 173, 2. Lig'de 64, Süper Lig'de ise 24 maça çıktı. Odabaşı, Bursaspor'un şampiyon kadrosunda yer aldı.

Savunmada İsmet olacak
Isparta 32spor'da forma terleten 29 yaşındaki stoper İsmet Kavuştu, tesislere gelerek yönetimle görüştü. İsmet'in bugün veya yarın resmi imzayı atması bekleniyor. Stoper İsmet Kavuştu bu sezon Isparta 32'de 6 karşılaşmada forma giydi. Futbola Altay altyapısında başlayan 29 yaşındaki futbolcu Niğde, Giresun, Çorum, Bayburt, Kahramanmaraş ve Vanspor'da forma giydi. Çoğunlukla 2. Lig deneyimi olan İsmet, bu ligde toplam 140 maçta ter döktü. 3. Lig'de ise kariyerinde 70 maça çıkan İsmet, 4 kez fileleri havalandırdı. Takımdan ayrılan Teknik Direktör Emre Özbayer mevcut kadroda orijinal mevkisi stoper olan futbolcu azlığından yakınıyordu.

Sol beke takviye
Siyah Kırmızılı yönetim takımın sol bekine Ömer İnan'ı takviye ediyor. 28 yaşındaki futbolcu Beşiktaş U-21, Anadolu Üsküdar, Ünyespor, Silivrispor, Sultanbeyli, Koca Belediye, Şile Yıldızspor, 52 Orduspor, Bayburt Özel İdare, Afyonspor ve Sivas Belediyespor'da forma terletti. Ömer bu sezon Sivas ekibiyle 13 resmi maçta süre aldı.

Ayberk Altan tesislerde
Es Es yönetiminin ve transfer komitesinin bir diğer takviyesi ise Ayberk Altan oldu. Hücumda forma giyen futbolcu Hacettepe, Gençlerbirliği, Ankara Adliye, Anadolu Selçukluspor, 1922 Konyaspor, Ankara Demirspor, 68 Aksarayspor ve son olarak 2. Lig ekibi Adıyaman FK formasını giydi. Altan bu sezon gol atamadı.

Gelecek vadeden isim
Fenerbahçe altyapısında forma giyen Melih Bostan ile de anlaşmaya çalışılıyor. Sarı Lacivertli ekipte santrafor olarak görev yapan 18 yaşındaki futbolcu, gelecek vaat eden isimler arasında bulunuyor. Es Es eğer Fenerbahçe yönetimi ile anlaşma sağlarsa, Melih ile resmi imza atılacak. Melih geçen sezon da 2. Lig ekibi Serik Belediyesi'ne kiralanmış 8 maçta 1 kez fileleri sarsmıştı.

Tufan ile anlaşma tamam
Eskişehirspor'da sağ beke düşünülen ilk isim Tufan Kelleci oldu. Son olarak Sivas Belediye forması giyen Tufan ile görüşme yapan yönetimin anlaşma sağladığı öğrenildi. 29 yaşındaki futbolcu Elazığ, Soma, Altay, Sakaryaspor, Adana Demirspor forması giymişti. Tufan bu sezon Sivas Belediye formasıyla 10 maçta mücadele etti.

Deneyimini paylaşacak
Anlaşma sağlanan isimlerden birisi de Serdar Sudun... 33 yaşındaki futbolcu önlibero mevkisinde forma giyiyor. 1 buçuk sezondur 3. Lig ekibi Efeler 09 Kulübü'nde forma giyen Serdar, bu sezon 18 maçta forma giyerken 2 gol atmayı başardı. Hatayspor, Adana Demir, Bayrampaşa, Kepez Belediye gibi ekiplerde forma giyen Serdar oldukça deneyimli bir isim olarak öne çıkıyor.