TFF KURTARDI
2019-2020 sezonunda 19 Temmuz 2020 tarihinde Boluspor karşısında aldığı 3-0'lık yenilgiyle 34 maçlık lig maratonun perdesini 21 puanla son sırada tamamlayan ve 2. Lig'e düşen Eskişehirspor, TFF'nin pandemi nedeniyle ligden düşmeyi iptal etmesinin ardından, 1. Lig'de yoluna devam ettiği yarışta, hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor.
Bu sezon geride kalan 16 maçtan 6 beraberlik ve 10 yenilgi alarak 3 puanla son sırada yer alan Eskişehirspor, 2020 yılının perdesini ise Bursa deplasmanında aldığı 2-1'lik yenilgiyle geride bıraktı.
2020'DE UMUTLAR TÜKENDİ
Geçtiğimiz sezon ve bu sezon seri olarak oynanan 29 lig maçında galibiyet yüzü göremeyen Siyah Kırmızılar, 2020 yılını büyük hayal kırıklıkları ile geride bırakırken, 2021 yılına ise 4 Ocak tarihinde sahasında oynayacağı karşılaşmayla başlayacak.
17 maçlık ilk yarı perdesini Pazartesi günü saat 16.00'da sahasında oynayacağı Boluspor maçıyla kapatacak Eskişehirspor, bu maçın ardından 20 günlük devre arası tatile girecek.
BOLU VE ANKARA MAÇLARI KADERİMİZİ BELİRLER
Eskişehirspor, ikinci yarı perdesini ise 24 Ocak tarihinde sahasında oynayacağı Ankaraspor maçıyla açacak.
Ligde kalma yolundaki iki rakibi olan Bolu ve Ankaraspor ile arka arkaya kendi sahasında karşılaşacak Eskişehirspor, bu maçlarda alacağı sonuçlara göre, ligdeki kaderini önemli ölçüde belirlemiş olacak.
RADİKAL KARARLAR MERAK EDİLİYOR
Eskişehirspor yönetimi ise, pazartesi günü oynanacak Boluspor maçının ardından, radikal kararlar almak için düğmeye basacak.
Transferi açmak için elinde maddi güç olmayan ve bu yüzden transferi açması imkansız gözüken yönetimin, ne gibi radikal kararlar alacağı ise merak ediliyor.